divendres, 17 d’octubre del 2014

Resum del nostre treball fins ara

Bona tarda,

Aquí estem de nou, davant el cap de setmana per explicar-vos un resum del que hem fet fins ara, ja que no havíem pogut explicar res.

Vam començar a parlar del nostre treball l'any passat, durant primer de batxillerat, el tema des d'un principi ja el vam saber ja que en una xarla amb el nostre actual tutor del tdr ens va explicar allò passat a l'escola i ens va semblar molt interessant, així que ho vam portat cap endevant.

Durant el mes d'Agost vam quedar un cop per setmana per saber com ens ho volíem planejar, vam iniciar la nostra búsqueda d'informació per internet, vam trobar moltes pàgines interessants, i ens les vam guardar al pen.

Només arribar de vacances, el 2 de Setembre, després d'haver-nos enviat correus amb el nostre tutor, vam fer una reunió amb ell per parlar del nostre treball. Ens va explicar la seva manera de treballar aquest tipus de treballs, ens va dir unes dates esquematitzades de com hauríem de portar el treball fins aleshores i en va semblar un bon acord.
Durant tot el mes de Setembre la nostra prioritat ha estat en bucar la informació que ens semblés interessant per formar el treball.

A finals de mes, vam anar amb l'institut a les Biblioteques de la UAB per agafar aquells llibres que ens agradèssin, Així ho vam fer i vam aconseguir vuit llibres que ens van servir de molt ajut per fer el nostre treball.

Fins demà!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada